Adviespunt
Datum
Tijd 15:30 - 17:30 uur
Locatie Online
Gratis
Onderwijssector po, vo
Thema Pedagogisch klimaat, Pesten
Doelgroep Schoolleiding, Vertrouwenspersoon, Leraar, Beleidsfunctionaris, Stagebegeleider

Stichting School & Veiligheid organiseert samen met Boaz Bijleveld een interactieve presentatie over de Zilveren Weken. Hij bracht eerder dit jaar het boek De Zilveren Weken uit. Deze presentatie is VOL; de inschrijving is gesloten. 

Wil je meer weten over wat er wezenlijk anders is aan groepsvorming halverwege het schooljaar?
En hoe je op een praktische manier aan kunt sluiten bij de meest recente wetenschappelijke inzichten?
Of wil je gewoon weten wat je aan groepsvorming kunt doen of juist mag laten, als jouw klas plots te maken krijgt met coronamaatregelen?

Tijdens de twee uur durende online presentatie ‘Enthousiast de Zilveren Weken in!’ zal de auteur en bedenker van het Gouden en Zilveren Wekenprogramma, je op  een interactieve manier net zo enthousiast proberen te krijgen als hijzelf.

Boaz Bijleveld is een hands-on onderwijspsycholoog en heeft zijn sporen verdiend in het basis en voortgezet onderwijs, met name op het gebied van groepsvorming en pesten.

Als eenmalige actie mogen we deelnemers van deze presentatie het boek van Boaz: De Zilveren Weken met 20% korting aanbieden. Dit kan je aangeven in het aanmeldformulier.Let op! In verband met de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt de lezing niet opgenomen en kan het niet later worden terug gekeken.

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.