Let op: Vanwege de voorjaarsvakantie is het Adviespunt gesloten van vrijdag 16 februari, 16.00 uur tot maandag 26 februari, 09.00 uur. In geval van een calamiteit zijn de adviseurs van het calamiteitenteam 24/7 bereikbaar.

Adviespunt
Datum
Tijd 15:00 - 16:00 uur
Locatie Online
Gratis
Onderwijssector po, vo
Thema Veiligheidsbeleid
Doelgroep Schoolleiding, Vertrouwenspersoon, Leraar, Beleidsfunctionaris, Lerarenopleider
Schrijf je direct in

Stichting School & Veiligheid heeft het Digitaal Veiligheidsplan vernieuwd. Scholen en besturen kunnen op digitaalveiligheidsplan.nl kosteloos een account aanmaken. Deze tool biedt een gestructureerd proces voor het maken van een schooleigen veiligheidsplan. In deze webinar leer je alles over het Digitaal Veiligheidsplan en hoe je het kan gebruiken.

Wat is er nieuw?

Onze tool voor scholen biedt een gestructureerd en stapsgewijs proces voor het maken van een schoolveiligheidsplan. Het bevat richtlijnen die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van scholen te voldoen. De tool biedt een format voor het opstellen van een professioneel en grondig veiligheidsplan.

  • Raak per vraag geïnspireerd met handvatten: artikelen, tools, conferenties en trainingen.
  • Inzichtelijk per vraag wat de wet vereist.
  • Door het jaar heen word je gestimuleerd om actief bezig te gaan met sociale veiligheid op school door een inspiratiemail.
  • Handig online-documenten toevoegen via een link: zo zijn je documenten altijd up-to-date.
  • Eén plek om in te loggen voor scholen en besturen

Meld je aan

Wat kan je er precies mee en welke functionaliteiten heeft het Digitaal Veiligheidsplan? Je hoort er meer over tijdens de webinar, deze zal plaatsvinden op 15 juni van 15.00 tot 16.00 uur via Webinargeek.

Schrijf je direct in

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.