Let op: Vanwege de zomervakantie is het Adviespunt gesloten op vanaf 19 juli 16.00 uur tot en met 18 augustus 2024. Vanaf maandag 19 augustus om 09.00 uur zijn wij weer bereikbaar.
In geval van een calamiteit zijn de adviseurs van het calamiteitenteam 24/7 bereikbaar.

Adviespunt

Wijs leerlingen de weg naar de vertrouwenspersoon en het aanspreekpunt pesten met deze posters. Download ze hier gratis en hang ze op een zichtbare plek in school, zodat leerlingen weten waar en wanneer je te bereiken bent.

Bij wie kan ik terecht?

Leerlingen die met ongewenst gedrag zoals pesten te maken krijgen, weten vaak niet bij wie ze terecht kunnen met hun klacht. Door de posters op zichtbare plekken in de school te hangen, zien de leerlingen wie de vertrouwenspersoon is waar ze kunnen aankloppen. Deze posters kunnen ook gebruikt worden bij het geven van voorlichting of als je jezelf gaat voorstellen voor de klassen.

Download de posters

Download hieronder de posters in Word-formaat. De poster is als ondergrond geplaatst, dus de kleuren zijn flets bij het openen. Dit is om te voorkomen dat het beeld gaat verschuiven. Als je de poster afdrukt, zijn de kleuren gewoon normaal.

Plaatsen van je foto
Zorg dat de foto die je wilt gebruiken ongeveer dezelfde verhouding heeft als op het plaatje.
Klik op de afbeelding ‘Plaats hier uw foto’ > rechter muisklik > ‘afbeelding wijzigen’ > ‘afbeelding uit bestand’ kiezen > ok

Je gegevens invullen
Vervang de gegevens in de tekstvakjes

Printen maar!

Posters voortgezet onderwijs

 

 

 

 

 

 

Posters primair onderwijs

 

 

 

 

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.