Adviespunt

25 t/m 29 september 2023 organiseert School & Veiligheid weer de jaarlijkse Week Tegen Pesten. Met de posters kon je laten zien dat jullie actief pesten tegengaan.

Dit jaar hebben we weer dubbelzijdige posters; hierdoor kun je ze ook goed op het raam hangen. Daarnaast is er keuze uit twee verschillende posters: 1 voor het po, en 1 voor vo/mbo. Maar je kunt natuurlijk ook beide posters ophangen in school.

Je kunt de posters hier bestellen.


Poster po

Poster vo/mbo

Download hier de po poster (pdf) Download hier de vo/mbo poster (pdf)

 

 


Week Tegen Pesten 2023: Goed voor elkaar!

School & Veiligheid organiseert ieder jaar in september de Week Tegen Pesten. Hier doen ieder jaar meer dan 1.000 scholen in het po, vo en mbo aan mee. Het begin van het schooljaar is namelijk hét moment om te werken aan een fijne en veilige groep. School & Veiligheid helpt scholen daarbij met de Week Tegen Pesten. De slogan van de Week Tegen Pesten 2023 is ‘Goed voor elkaar!’ Zijn jullie goed voor elkaar? Dan hebben jullie het goed voor elkaar! Samen zorg je voor een gezellig en veilig groepsklimaat. Daar gaat de Week Tegen Pesten 2023 over.

Meer informatie

Website Week Tegen Pesten

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.