Adviespunt

26 t/m 30 september 2022 organiseerde School & Veiligheid weer de jaarlijkse Week Tegen Pesten. Met de posters kon je laten zien dat jullie actief pesten tegengaan.

Dit jaar hadden we dubbelzijdige posters; dus ook op het raam deden ze het goed! Daarnaast hadden we ook nog eens keuze uit twee verschillende posters: 1 voor het po, en 1 voor vo/mbo. Maar je kon natuurlijk beide posters ophangen in school!

Let op: je kunt de posters helaas niet meer bestellen, maar je kunt ze hieronder wel als pdf downloaden.


Poster po

 

 

 

 

 

 

Download hier de po poster (pdf)

 


Poster vo/mbo

 

 

 

 

 

 

Download hier de vo/mbo poster (pdf)


Week Tegen Pesten 2022: Grapje! Moet toch kunnen?!

School & Veiligheid organiseert ieder jaar in september de Week Tegen Pesten. Hier doen ieder jaar meer dan 1.000 scholen in het po, vo en mbo aan mee. Het begin van het schooljaar is namelijk hét moment om te werken aan een fijne en veilige groep. School & Veiligheid helpt scholen daarbij met de Week Tegen Pesten. De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 was ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’ Grapjes zijn heel leuk en zorgen voor gezelligheid en verbinding. Maar grapjes hebben ook een andere kant en kunnen kwetsend zijn. Hoe ga je daarmee om en zorg je samen voor een goede sfeer? Daar ging de Week Tegen Pesten 2022 over.

Meer informatie

Website Week Tegen Pesten

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school