Helpdesk
Winkelwagen

26 t/m 30 september organiseert School & Veiligheid de jaarlijkse Week Tegen Pesten. Doe ook mee en laat met de posters zien dat jullie actief pesten tegengaan.

Dit jaar hebben we dubbelzijdige posters; dus ook op het raam doen ze het goed! Daarnaast hebben we ook nog eens keuze uit twee verschillende posters: 1 voor het po, en 1 voor vo/mbo. Maar je kunt natuurlijk beide posters ophangen in school!

Bestel zoveel posters als je wilt en bestel meteen voor de hele school!
NB. Vanaf 1 juni worden de poster verstuurd. Vanaf dan tot de zomer versturen wij eens per week de bestellingen. Het kan dus een paar dagen duren voordat je de posters binnen hebt. Je kunt ze al wel bestellen!


Poster po

 

 

 

 

 

 

Bestel hier de po poster


Poster vo/mbo

 

 

 

 

 

 

Bestel hier de vo/mbo poster


Week Tegen Pesten 2022: Grapje! Moet toch kunnen?!

School & Veiligheid organiseert ieder jaar in september de Week Tegen Pesten. Hier doen ieder jaar meer dan 1.000 scholen in het po, vo en mbo aan mee. Het begin van het schooljaar is namelijk hét moment om te werken aan een fijne en veilige groep. School & Veiligheid helpt scholen daarbij met de Week Tegen Pesten. De slogan van de Week Tegen Pesten 2022 is ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’ Grapjes zijn heel leuk en zorgen voor gezelligheid en verbinding. Maar grapjes hebben ook een andere kant en kunnen kwetsend zijn. Hoe ga je daarmee om en zorg je samen voor een goede sfeer? Daar gaat de Week Tegen Pesten 2022 over.

Meer informatie

Website Week Tegen Pesten

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school