Adviespunt

In 2022 gaan we voor de tweede keer van start met de campagne voor een inclusief schoolklimaat in het mbo. Ditmaal ligt de focus op de school als gemeenschap.

Een gemeenschap waarvoor iedereen verantwoordelijkheid draagt. Om dit te realiseren is participatie onmisbaar. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een schoolcultuur waarin participatie voorop staat? Dit gesprek voeren we met elkaar. In de aanloop naar de campagneweek van 21 tot en met 25 maart 2022 organiseren we diverse activiteiten en bijeenkomsten om deze participatiecultuur gestalte en betekenis te geven.

Doe jij met ons mee?

21 – 25 maart 2022

Aanbod ‘Samen zijn wij iedereen’

In deze week bieden we inspirerende workshops, lezingen en uitwisselingsmomenten waarin we van en met elkaar leren. In de weken hier voorafgaand organiseren we ook verschillende activiteiten waarin kennis, uitwisseling en delen voorop staat. De website www.inclusiefmbo.nl wordt op regelmatige basis aangevuld met nieuwe informatie. We nodigen je uit om vaker een kijkje te nemen.

 

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.