Adviespunt

Als onderwijsprofessional in het po, vo en/of mbo weet jij als geen ander hoe het eraan toegaat op school en in de klas. En wij ontwikkelen onze producten en activiteiten om jou te ondersteunen bij het creëren van een sociaal veilig klimaat. Daarom vinden wij het belangrijk om in nauw contact te staan met jou.

Om te zorgen voor nog meer onderlinge uitwisseling richten wij dit jaar een onderwijspanel op. Het doel van dit panel is om elkaar wederzijds te voeden op het gebied van sociale veiligheid. Jouw ervaring kan daarbij niet ontbreken! We willen graag leren van en met elkaar, zodat we jou en jouw collega-onderwijsprofessionals blijvend kunnen ondersteunen bij het bevorderen van een sociaal veilig schoolklimaat.

En voor dit panel zoeken wij leden!

Waarom zou je panellid worden?

  • Je kunt je ervaringen delen en laat je stem horen.
  • Je ontmoet andere collega’s die actief zijn op het gebied van sociale veiligheid.
  • Je helpt collega’s uit het hele land om te werken aan een sociaal veilig schoolklimaat.
  • Wij delen onze kennis en expertise rondom actuele veiligheidsthema’s met jou en de collega-panelleden.
  • Je kunt meedenken over wat er op de agenda komt van Stichting School & Veiligheid.
  • Je ontvangt van ons uiteraard een maaltijd en reiskostenvergoeding.

Wat breng jij mee?

  • Je werkt als onderwijsprofessionals in het po, vo, go of mbo.
  • Je weet wat er binnen jouw school speelt op het gebied van sociale veiligheid. Bij voorkeur heb je binnen jouw school specifieke taken op dit terrein. Bijvoorbeeld als vertrouwenspersoon, aanspreekpunt pesten of als veiligheidscoördinator.
  • Je neemt minimaal één jaar deel aan het panel. Dit betekent dat je aanwezig kunt zijn bij drie fysieke panelbijeenkomsten per jaar. De eerste twee bijeenkomsten staan gepland voor woensdag 21 juni en woensdag 8 november (einde van de middag).

Meld je nu aan voor het onderwijspanel

Heb je interesse om deel te nemen aan ons panel, vul dan vóór 29 april onderstaand formulier in. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden maken wij vervolgens een keuze wie definitief deel kan nemen aan het panel. In mei ontvang je hierover van ons bericht.

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.