Helpdesk
Winkelwagen
  • Selecteer een Thema
  • Selecteer een Doelgroep
  • Selecteer een Soort
Toont: 16 resultaten.

Vierdaagse training ‘Een stevige basis’ januari 2022

vomboVertrouwenswerk
17 en 18 januari 2022; 31 januari en 1 februari 2022Woudschoten€ 1549

Ben je vertrouwenspersoon in het vo of mbo? En wil je je verder professionaliseren in het vertrouwenswerk op school? Volg dan de vierdaagse training ‘…

Meer weten

Inspiratiesessie “De kracht van het ongemakkelijke gesprek”

mboPedagogisch klimaat
10 februari 202210:00onlinegratis

Speciaal voor de campagne ‘Samen zijn wij iedereen’ biedt Stichting School & Veiligheid samen met Kennispunt MBO Gelijke Kansen, Diversiteit en Inclus…

Meer weten

Online masterclass: Versterk burgerschap - breng uw onderwijs én de resultaten daarvan in kaart - VOL

povoBurgerschapsvorming
17 februari 202215:00Online€ 50,00

Van scholen wordt gevraagd ‘burgerschap’ te bevorderen. Veel scholen doen al aan burgerschap, vaak onder andere namen, en soms zonder dat ze zich dat realiseren. Voordat u (verder) invulling geeft aan burgerschapsonderwijs, is het nuttig om in kaart te brengen wat u al doet. Hoe ziet het op vorming gerichte onderwijs er op uw school eigenlijk uit? Wat doet u, bewust én onbewust, al? Wat ontbreekt? En levert het op wat nodig is?

Meer weten

Bouwstenen voor Burgerschap- VOL

poBurgerschapsvorming
08 maart 2022; 29 maart 2022; 19 april 2022; 24 mei 202215:30OnlineGratis

Met ingang van 1 augustus 2021 is de wettelijke opdracht burgerschap aangescherpt. Maar wat is dat eigenlijk – burgerschap? Wat verstaan we eronder? Hoe kijken we er naar als school? Wat doen we al op school? Hoe verbinden we al die activiteiten? En hoe zie je burgerschap terug in de dagelijkse praktijk? Al deze vragen komen aan de orde in de training ‘Bouwstenen voor Burgerschap’.

Meer weten

Campagneweek mbo 'Samen zijn wij iedereen'

mboPedagogisch klimaat
21 - 25 maart 2022

Als docent in het mbo weet je hoe belangrijk een goede sfeer op school is. In de campagne ‘Samen zijn wij iedereen’ vragen we aandacht voor het belang van een inclusief schoolklimaat in het mbo.
In de tweede editie van deze campagne ligt de focus op het mbo als een gemeenschap. Immers ‘Samen leren is beter leren’! In de campagneweek van 21 t/m 25 maart bieden we inspirerende lezingen en activiteiten.

Meer weten

In company trainingen

Bent je op zoek naar een specifieke training voor meer dan 8 medewerkers op jouw school? Bekijk dan onze incompany trainingsmogelijkheden.

Bekijk Incompany aanbod

Creëer een sociaal veilige sfeer op school