Helpdesk
Winkelwagen
  • Selecteer een Thema
  • Selecteer een Soort
Toont: 14 resultaten.

Bouwstenen voor Burgerschap

poBurgerschapsvorming
17 en 31 mei, 14 en 28 juni en 05 juli 202115:15Online

De training ‘Bouwstenen voor Burgerschap’ ondersteunt jou, als leerkracht in het nieuwkomersonderwijs. Samen met je collega’s ga je aan de slag met het (verder) vormgeven van burgerschap binnen de specifieke context van jouw school.

Meer weten

Talkshow: Burgerschap in Beweging

povoBurgerschapsvorming
23 juni 202113:00Online - Pakhuis de Zwijger

Burgerschapsonderwijs dat bij jou(w school) past: hoe pak je dat aan? Zodat het aansluit bij jullie waarden en visie én doelgericht en samenhangend is? Laat je inspireren door verhalen van andere scholen tijdens de online talkshow op 23 juni en ga naar huis met nieuwe ideeën. Dit is een gezamenlijk initiatief van de profielorganisaties Verus, VOS/ABB, VGS, Driestar educatief, VBS, VOO, ISBO, de sectororganisaties PO-Raad, VO-raad en Stichting School & Veiligheid.

Meer weten

BurgerschapsBorrels 2020-2021 | Nederland is van ons allemaal

povoBurgerschapsvorming
9 september 202115:30Online

Tijdens de maandelijkse BurgerschapsBorrel belicht een spreker onderwerpen die linken aan burgerschap en deelnemers kunnen rekenen op interactie en ruimte om vragen te stellen. Vandaag gaan Samira Bouchibti en Chris Holmant over de professionele onder andere de vaardigheden van leraren, maar ook wisselen zij van gedachten over hoe burgerschapscompetenties van leerlingen kunnen worden bezien en gemeten.

Meer weten

VOL | Vierdaagse training ‘Een stevige basis’

vomboVertrouwenswerk
13 en 14 september 2021; 27 en 28 september 2021Woudschoten€ 1549

Deze training is vol. We verwijzen je graag door naar de Vierdaagse training in november. 

Ben je vertrouwenspersoon in het vo of mbo? En wil je je…

Meer weten

Inspiratiesessie Dialoog onder Druk (online)

vomboBurgerschapsvormingPedagogisch klimaatSpanning en discussie in de klasToon nog 2 tags
14 en 23 september 202115:30onlineGratis

Sommige maatschappelijk beladen onderwerpen zorgen voor spanning in de klas. De onthoofding van Samuel Patty heeft ervoor gezorgd dat docenten voorzichtiger en banger geworden zijn, blijkt uit een enquête. Als negeren geen optie is, wat staat jou dan te doen? Meld je aan voor onze gratis online inspiratiesessie Dialoog onder Druk op 14 of 23 september 2021.

Meer weten

In company trainingen

Bent je op zoek naar een specifieke training voor meer dan 8 medewerkers op jouw school? Bekijk dan onze incompany trainingsmogelijkheden.

Bekijk Incompany aanbod

Creëer een sociaal veilige sfeer op school