Helpdesk
Winkelwagen
  • Selecteer een Thema
  • Selecteer een Soort
Toont: 8 resultaten.

Webinar: Vertrouwenspersoon in coronatijd

povomboVertrouwenswerkToon nog 1 tags
10 februari 202114:00€25,-

Hoe zet je jezelf weer op de kaart als vertrouwenspersoon in coronatijd? Hoe zorg je dat je vindbaar en aanspreekbaar bent en blijft? Hoe maak je gebruik van online mogelijkheden? Volg dit webinar voor tips voor vertrouwenspersonen in coronatijd.

Meer weten

BurgerschapsBorrels 2020-2021 | Pleidooi voor wereldburgerschap

povoBurgerschapsvorming
11 februari 202115:30Online

Tijdens de maandelijkse BurgerschapsBorrel belicht een spreker onderwerpen die linken aan burgerschap en deelnemers kunnen rekenen op interactie en ruimte om vragen te stellen. Vandaag Miguel Heilbron van Fawaka. Fawaka geeft wereldburgerschap vorm met veel aandacht voor inclusie, uitsluiting, mensenrechten en wereldperspectieven. Wat houdt dit alles concreet in? En wat kunt u ermee op uw school?

Meer weten

BurgerschapsBorrels 2020-2021 | Winnen met de schoolcultuur

povoBurgerschapsvorming
11 maart 202115:30Online

Tijdens de maandelijkse BurgerschapsBorrel belicht een spreker onderwerpen die linken aan burgerschap en deelnemers kunnen rekenen op interactie en ruimte om vragen te stellen. Vandaag Fleur Nollet en Sylvia van Bragt met veel tips om burgerschapsonderwijs op school te laten floreren.

Meer weten

Tweedaagse training 'Een goede basis' - maart 2021

poVertrouwenswerk
16 en 17 maart 2021Woudschoten€ 799,-

Werk je als vertrouwenspersoon of contactpersoon in het primair onderwijs en wil jij je (verder) ontwikkelen in het vertrouwenswerk op school? Dan is de tweedaagse training ‘Een goede basis’ iets voor jou!

Meer weten

Vierdaagse training ‘Een stevige basis’

vomboVertrouwenswerk
22 en 23 maart 2021; 12 en 13 april 2021Woudschoten€ 1549

Ben je vertrouwenspersoon in het vo of mbo? En wil je je verder professionaliseren in het vertrouwenswerk op school? Volg dan de vierdaagse training ‘…

Meer weten

In company trainingen

Bent je op zoek naar een specifieke training voor meer dan 8 medewerkers op jouw school? Bekijk dan onze incompany trainingsmogelijkheden.

Bekijk Incompany aanbod

Creëer een sociaal veilige sfeer op school