Let op: Vanwege de voorjaarsvakantie is het Adviespunt gesloten van vrijdag 16 februari, 16.00 uur tot maandag 26 februari, 09.00 uur. In geval van een calamiteit zijn de adviseurs van het calamiteitenteam 24/7 bereikbaar.

Adviespunt
  • Selecteer een Thema
  • Selecteer een Doelgroep
  • Selecteer een Soort
Toont: 8 resultaten.

Focus op Burgerschap: doordacht, doelgericht en duurzaam

povoBurgerschapsvorming
13 maart 202409:00HilversumGratis

Het Expertisepunt Burgerschap organiseert samen met de Universiteit van Amsterdam op 13 maart 2024 de landelijke conferentie ‘Focus op Burgerschap: doordacht, doelgericht en duurzaam’. Je krijgt hier inzicht in de laatste stand van zaken in het burgerschapsonderwijs én handvatten om zelf praktisch aan de slag te gaan op jullie school.

Meer weten

VOL - Vierdaagse training ‘Een stevige basis’ - Maart 2024

vomboVertrouwenswerk
13 en 14 maart 2024; 27 en 28 maart 2024Woudschoten€1699,-

Werk je als vertrouwenspersoon of contactpersoon in het voortgezet onderwijs en wil jij je (verder) ontwikkelen in het vertrouwenswerk op school? Dan is de vierdaagse training ‘Een stevige basis’ iets voor jou!

Meer weten

Tweedaagse training 'Een goede basis' - Maart 2024 - VOL!

poVertrouwenswerk
19 en 20 maart 2024Woudschoten€875,-

Werk je als vertrouwenspersoon of contactpersoon in het primair onderwijs en wil jij je (verder) ontwikkelen in het vertrouwenswerk op school? Dan is de tweedaagse training ‘Een goede basis’ iets voor jou!

Meer weten

Train de Trainer 'Werken aan een veilige en seksueel integere sfeer'

Omgaan met seksualiteitPedagogisch klimaat
2 en 18 april; 14 mei en nntb ochtend in juni; 6 juni en nntb middag in juni09:30UtrechtGratis

Werken aan een veilige school, ook als het gaat om relaties en seksualiteit, is niet voorbehouden aan vakdocenten die lessen seksuele vorming geven. Het is belangrijk dat het hele team er aandacht voor heeft en dat er gewerkt wordt aan een veilige sfeer op school, ook op dit gebied. Hoe stimuleer en ondersteun je als Gezonde School-adviseur een school hierin? Daarvoor ontwikkelde School & Veiligheid de Train de Trainer Schoolteams.

Meer weten

Met Alle Respect! 2024

povomboAgressief gedragBurgerschapsvormingCalamiteitenDiscriminatieOmgaan met seksualiteitPedagogisch klimaatPestenSamen met oudersRadicaliseringGender- en seksuele diversiteitSeksuele grensoverschrijdingSociale mediaSpanning en discussie in de klasVeiligheidsbeleidVertrouwenswerkToon nog 15 tags
17 april 2024Gooiland,Gratis

Met Alle Respect! is dé onderwijsconferentie School & Veiligheid. We zoomen op deze conferentie in op de verschillende onderwerpen die met sociale veiligheid op school te maken hebben. In 2024 is het de negende keer dat de conferentie plaatsvindt. Alle onderwijsprofessionals uit het po, vo, go en mbo zijn welkom bij deze gratis conferentie.

Meer weten

In company trainingen

Bent je op zoek naar een specifieke training voor meer dan 8 medewerkers op jouw school? Bekijk dan onze incompany trainingsmogelijkheden.

Bekijk Incompany aanbod

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.