Adviespunt

Amina Saydali wordt de nieuwe directeur/bestuurder van Stichting School & Veiligheid. Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure is de keuze op haar gevallen. Zij volgt per 14 juni Klaas Hiemstra op, die op 1 juli met pensioen gaat.

Bekwaam en betrokken

Met Amina Saydali krijgt School & Veiligheid een bekwaam en betrokken bestuurder. In diverse advies- en managementfuncties heeft ze zich ingezet voor thema’s die raken aan School & Veiligheid: kansengelijkheid, participatie op de arbeidsmarkt en emancipatie van vrouwen en lhtbi’s. De afgelopen jaren was Amina Saydali leidinggevende bij de Inspectie van het Onderwijs.

Motivatie

We verwelkomen Amina Saydali van harte. We zijn ervan overtuigd dat zij met haar ervaring en persoonlijke drive de ontwikkeling van School & Veiligheid verder zal leiden. Over haar keuze voor Stichting School & Veiligheid zegt Amina Saydali zelf:

Ik geloof enorm in het onderwijs als motor voor emancipatie en burgerschapsontwikkeling. Zelfontwikkeling en jezelf mogen zijn, vormen voor mij belangrijke waarden die volledig samenvallen met de missie van School & Veiligheid. Het is een voorrecht om straks samen met het team voor deze maatschappelijke opdracht te staan.

Dank

Op deze plaats bedanken we Klaas Hiemstra voor de enorme bijdrage die hij in de afgelopen 8 jaar heeft geleverd aan de groei en bloei van School & Veiligheid. Met zijn tomeloze inzet en betrokkenheid heeft hij onze organisatie op de kaart gezet als het expertisecentrum voor sociale schoolveiligheid.

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.