Let op: onze helpdesk is gesloten vanaf maandag 26 juli tot en met zondag 22 augustus. Voor dringende vragen in deze periode kun je contact opnemen met het bedrijfsbureau: 030-2856531 of secretariaat@schoolenveiligheid.nl.

Bij een ernstige calamiteit kun je telefonisch contact opnemen met een van de crisisadviseurs van het calamiteitenteam:  Ine Spee, 06-44525101 of Lynn Louwe, 030-2856513 (niet tussen 26 juli t/m 6 augustus).

Helpdesk
Winkelwagen

Veel scholen hebben behoefte aan tips of ondersteuning als zij worden geconfronteerd met een ernstige gebeurtenis op school. Daarom biedt School & Veiligheid een helpende hand met ons calamiteitenteam.

Inschakelen calamiteitenteam

Heb je als school te maken met een calamiteit, die invloed heeft op het sociaal-emotioneel welbevinden van management, personeel, leerlingen, ouders en directe omgeving? Dan kun je kosteloos advies krijgen van adviseurs van het calamiteitenteam. Ons team heeft ruime ervaring in gespreksvoering op het gebied van crisissituaties.

Voor hulp, advies en ondersteuning kun je direct de helpdesk van Stichting School & Veiligheid bellen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 030 – 285 66 16 of helpdesk@schoolenveiligheid.nl.

 

Helpdesk School & Veiligheid

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school